Polisorb por

Ára: 3599 Ft
Egységár: 144 Ft/g
Kiszerelés: 25 g
Főbb hatóanyagok: szilicium-dioxid
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Az akció időtartama: 2018.11.01 - 2018.11.30

POLISORB por enteroszorbens készítmény akut hasmenésre. 100% tiszta Sziliciumdioxid por, szájon át alkalmazott, semleges ízű vizes szuszpenzió készítéséhez. Gyermekek és felnőttek részére széles körű alkalmazási javallattal: heveny hasmenés, allergia, mérgezés esetén gyors hatás (5-10 perc). A POLISORB a gyomor és béltraktusban képes megkötni az olyan káros anyagokat, mint például a baktériumok, toxinok, allergének, egyéb mérgező anyagok.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!